AOOK Jukolatrening (05/06/2019)
Category: Trening
Map/area: Grevlingåsen
Organiser: AOOK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Distance: 7.11 km
Time: 45:48
Stort felt og høy fart for en litt utrent sjel. Prvøer å være offensiv i starten, men havner etterhver langt ned i rekka. Tror min gafling er litt lenger i starten, men får igjen med kort gafling på 4 (selv om første kikk i 3drerun tilsier at den lange gaflingen her var minst like rask?) og får kontakt med halen av tetgruppen på 5 og 6 (minus Nordberg som ligger foran, men han hadde en meget suspekt kutt på 1. post i følge Strava Flyby, ryktes at det hang en annen post på et høydepunkt litt lenger nord).

Er rett bak Olle og Bjørn på 8, men de har kort gafling på 9 og forsvinner (og er de to første i mål). Ser feltet foran meg opp mot 10, men har ikke fysisk kapasitet til å tette sånne luker. Siste 2/3 av strekket til 11 får jeg orientere selv uten løpere synlig foran meg (eneste gang i løpet av økten sammen med første halvdelen av strekket til 10), og gjennomfører bra og får ryggen til Tiltnes mot siste og mål. Litt over 2 min bak teten inn, tiden flyr alltid på slutten av sånne økter når teten øker farten de siste strekkene.

Fin økt, og selv om jeg var fryktelig sliten etter et kvarter, holdt jeg brukbart 45 minutter. Kanskje kan jeg holde en halvtime til om halvannen uke?
Show comments (0)
 
AOOK Jukolatrening (05/06/2019) AOOK Jukolatrening (05/06/2019)