O-intervaller (27/08/2019)
Category: Trening
Map/area: Sinober
Organiser: TET
Country: Norge
Discipline: O-intervaller
Distance: 6.29 km
Time: 46:01
Average HR: 166
Maximum HR: 187
Første hardøkt på halvannen uke, så ville være litt forsiktig og stod over førstedraget.

Sololøping på drag 2, rimelig greit teknisk. Kunne nok løpt ut på stien til 40.

På drag 3 startet jeg med Mats og Karl, halvminuttet foran Torgeir, Bjørn og Nick. Ble ensom på min gafling og løp ganske bra, men Bjørn kom nesten helt opp i rygg. På sistepost krysset Torgeir foran og han var foran inn.

På neste drag kjørte vi fellesstart og jeg prøvde å ta kommando. Tok førsteposten fint og lå først ut på skiløypa forbi Veitjern. Burde kanskje kuttet her, men det ble for fristende å holde skiløypa hele vein ut til stien. Opp bakken til 56 passerer Torgeir og resten av draget blir jeg liggende i rygg på han. Forjævlig grønt 56-58-59.

Ny fellesstart på sistedraget og her går ting galt. Ned til 65 ligger jeg i rygg på Torgeir og tror vi er til venstre for streken i stedet for til høyre og da stemmer selvsagt ingenting inn mot posten. Skjønner feilen før Torgeir, men følger opp med en tradisjonell "feil retning inn = feil retning ut" og taper mye på kortstrekket til 60. Til 66 er jeg riktig, men får det ikke til å stemme og tar en MP lenger nord. Avslutningen gikk rimelig greit i det minste.
Show comments (0)
 
O-intervaller (27/08/2019) O-intervaller (27/08/2019)