NM mellom finale (15/09/2018)
Category: Competition
Map/area: Takserås
Distance: 6.32 km
Time: 40:14
Hadde et lite håp om edelt metall etter gårsdagens gode kvallik, men kroppen sa takk for seg under oppvarming. Har problemer med å bøye overkroppen fremover og å ta lange klyv med venstrebeinet, og da går det treigt i skogen. Prøver å ikke bli for omstendelig likevel, holde humøret oppe og glede meg over å starte sist på en NM-distanse.

Starten er skummel, men synes jeg åpner bra. Bortover til 7. merker jeg for alvor at farten er lav. Klarer å ignorere det. Er nr 17 på passering etter å ha tapt jevnt, 1.23 bak Nordberg, men under et minutt bak vinner PaSir. Senior-Vister'n avskriver meg totalt, med rette, og sekunderingen er en tung beskjed å få etter at man har klamret seg til et syltynt håp om at teknisk god løping kan gi et godt resultat selv om kroppen er et vrak. Klarer heldigvis å bli forbannet på Sigmund fremfor å resignere helt.

Heldigvis (2) er det ikke flere sekunderingsmuligheter, for jeg fortsetter i tralten jeg innledet med. Det er artig orientering i et nydelig terreng, men det er null nytelse å spore - kun lengsel etter å bli ferdig. Viser snev av le caractère og kjemper meg inn til adelspoeng, noe jeg er veldig fornøyd med, selv om dagen var en skuffelse fra start til slutt.
Show comments (0)
 
NM mellom finale (15/09/2018) NM mellom finale (15/09/2018)