Harry Lagerts #1 2019 (18/09/2019)
Category: Competition
Map/area: Movassbekken
Organiser: NSK
Distance: 4.27 km
Time: 26:14
Average HR: 172
Maximum HR: 185
Store forventninger til både terreng og løyper. Målet for egen løping var å ikke fall for egen overtenning, så det ble lagt inn en lang og god oppvarming på forhånd.

Litt vel direkte til 1., og treffer vel alt av gammel hogst og skrenter på vegen. Ellers fine greier bortover tom. 4., selv om jeg burde gjort det mye enklere og gått via myra på den. OK vegvalg til 5., men er ikke sikker nok idet jeg tar av stien og bommer posten unødvendig. Artig orientering på 6. og 7., synes jeg. Fornøyd med vegvalget til 8. Var selvfølgelig fristet til å løpe rett på, men det ble litt for risikabelt på en kveld som denne. Var visstnok litt bedre løpbarhet der enn jeg hadde trodd. Det var litt tyngre enn jeg hadde tenkt opp til stien ut av 7., men derfra og inn skulle det være raskt. Vek imidlertid fra planen om å følge den fine hvite ryggen ut mot posten, litt høy lyng og litt mye hybris. Ender i en bom etter litt nøling, men er forsåvidt fornøyd med at jeg bommer på den "riktige" måten, og ikke hetser rundt på leting. Smart valg til 9. tror jeg. Selv om løypa er ferdig på 10. (eller 9.), prøvde jeg å trene på litt vegløping på slutten - blir knust, med hevet hode.

Gøy med seier og solid løping, selv om det er litt å pirke på. Prøvde ellers premie-lykta fra Jukola, og den er bra, men det tunge batteriet kan nok være noe av grunnen til spurtnederlaget (tror det veier flere kilo). Blir nok Swenor fremover.
Show comments (0)
 
Harry Lagerts #1 2019 (18/09/2019) Harry Lagerts #1 2019 (18/09/2019)