NM-trening Kjennerud (14/07/2013)
Category: Training
Map/area: Kjennerudvannet
Organiser: NTNUI
Country: Norway
Discipline: Middle
Distance: 6.84 km
Time: 42:41
Siste økt av NM-samling. Ikke mye futt i beina. Hadde ikke helt tenninga som skal til for å prestere topp teknisk heller, og det var litt skuffende. Gjør en grei innsats og basisen flyter OK. Gjør enkelte gode strekk, og er ganske nære på resten, men gjør som regel en eller annen feil. Deilig økt, men sprekker både fysisk og psykisk mot slutten og finner ikke godfølelsen.

S-1: Brent barn skyr omgående vegvalg, så kjører rett på. Nøler litt inn i posten da den er vanskelig å få syn på.
1-2: Har ingen klar plan og tar det litt som det kommer. Klarer ikke å bestemme meg for hvordan jeg vil ta posten, så løper mer eller mindre kun på retning nedover lia. Løper opp en bitteliten bakke, men tror ikke på at jeg løp opp på kollen, så fortsetter videre gjennom det jeg føler er ganske grønt og minner om gammel hogst. Ser plutselig bekken og løper ikke mange meterne opp igjen før jeg ser posten. Taper ufortjent lite.
2-3: Blytungt, men veldig fin kontroll. Deilig.
3-4: Vil løpe nærmest mulig rett på, og gjennomfører ganske bra. Nøler veldig inn i posten da jeg ikke skjønner om jeg er under eller over den blå myra. Taper halvminuttet til Eirik, men tror mye av det er nølingen mot slutten. De to ekstra har nok også noe å si.
4-5: Drar litt for mye ut høyre, men god kontroll. Leser for første gang neste strekk før stempling.
5-6: Starten på en god periode. Kunne nok løpt fortere på stien, men tar posten kontant.
6-7: Finner en veldig god trasé og trykker på. Kjører meg fast i hogsten og blir "tvunget" til å krysse elva for tidlig. God følelse innover mot posten og ser hvor posten skal ligge på lang avstand. Tror først jeg skal til steinen, og glaner litt på den før jeg skjønner at det er søkket som er posten. Står og glaner ned i søkket uten å se noen post, kikker meg rundt etter alternativer, og bestemmer meg for å løpe videre. Etter 5 meter snubler jeg over skjermen og stempler.
7-8: Irritert over surringa på veg til og rundt 7. koster jeg på litt ekstra mot 8. Har kvikna litt til etter den tunge starten. Går veldig bra på første halvdel, men loker litt mot slutten. Burde nok løpt lenger på flata.
8-9: Dagens beste strekk. Forstår ikke helt kartet omtrent midtvegs, hadde problemer med dette mot 12. post også. Klarer å holde farten oppe likevel.
9-10: Tryner safting ut av 9. og blir litt rar i toppen. Klarer ikke helt å spikre posten da jeg blir usikker ned lia. Har ikke helt selvtilliten som skal til for å løpe fort på strekk som dette.
10-11: Er ganske kake nå og tar en grov kurs før jeg starter opp bakken. Gjør en parallellfeil og tror at jeg er i myra under streken når jeg er i den grønne, lange myra (virker som om mange gjorde det samme her). Finner ut av det ganske kjapt, men taper en del tid på lokinga. Løper også under skrenten og kikker litt før jeg skjønner at det er steinen jeg skal til.
11-12: Skikkelig bra første halvdel. Mister kontrollen igjen gjennom det samme området jeg ikke forstod på veg til 9. Da jeg kommer til steingjerdet blir jeg plutselig litt usikker på hvilket det er. Følger det (sakte) nedover til der det deler seg, står stille og lurer, før jeg finner ut av det og løper ned til posten.
12-M: Bestemmer meg ikke for noen ting og løper der det er fint. Skjønner at jeg er på veg mot vegen, og løper rundt.

Show comments (0)
 
NM-trening Kjennerud (14/07/2013)