KM Lang (31/08/2013)
Category: Competition
Map/area: Stokkvola
Organiser: OK Skøynar
Country: Norway
Discipline: Long
SEIGT! Kaldt regnvær, burde hatt supertrøj. Hadde som mål å få tilbake godfølelsen jeg mistet en del av på slutten av Midtnorsk-langen. Ville stå distansen ut, så åpnet kontrollert, og sikkert noe seint. Aldri antydninger til krampe, og er faktisk ganske pigg på slutten. Kunne kanskje malt finere mel, men jeg løp veldig stødig og er fornøyd. Taper mye i starten og er 3min bak på 8. God siste halvdel. Mangler nok litt overskudd til å kunne kjempe i toppen.

S-1: Synes posten er vanskelig, så tar det litt piano. Får grøfter og avlang tellekurvekolle og da er saken biff likevel. Fin start.
1-2: Blytung bakke. Kommer litt lavt inn i posten men føler at den spikres greit.
2-3: Første strekket laget av bly. Utsetter så lenge som mulig å ta fatt på bakken. Forsåvidt god gjennomføring, men burde nok tatt bakken tidligere.
3-4: Har fin fart ut av 3. Ligger på forskudd. Ser nesten posten før jeg krysser dalen, er hvertfall sikkert på hvor den skal være. Skimter Per som startet 1min før.
4-5: Ikke så mye å lure på, men jeg slet litt med å bestemme meg for hvordan jeg skulle ta den. Har fint driv de første 2/3, men nedover lia forbi det gule området nøler jeg for mye. Hadde bestemt meg for å holde høyden inn i posten istedenfor å ta den fra stien. Ble litt halvhjerta, og endte med å dunke alfor langt ned bakken. Svinger etter hvert riktig veg, men har absolutt ikke stålkontroll inn i posten. Er likt med Per på stæmpling.
5-6: Bestemte meg tidlig for å ta myra framfor stien. Stigning opp til stien og vanskelig inngang var hovedgrunnen. Synes også det så vanskelig ut å ta av stien på riktig sted, potensiell nøling. Per ville dra myra også. Hadde ganske fint driv i marshen og posten ble enkel, men stien var nok raskere.
6-7: Vanskelig. Hadde "kontroll" på bekker midt på streken (vanskelig å se pga dårlig bilde jepp). Det åpnet seg etter hvert opp med flere slags neser. Forventet at posten skulle komme og snublet jaggu over den. Litt for mye flaks.
7-8: Per kom fram og dro godt oppover til den dødelige myra. Tok av altfor sent og det ble litt lokete, hadde syra etter å ha holdt tempoet til Per. Ikke bra men berger OK. Skulle hatt den store myra i inngangen.
8-9: Feiger litt og drar innom myr øst for posten, men var forsåvidt according to plan. Ikkeno leiting i dag. Smack. Per bortevekk.
9-10: Fint driv men løper unødvendig mye sikk-sakk. Går heller ikke så fort i det grønne. Fin inngang.
10-11: Drar litt rundt venstre og er greit fornøyd med det. Tar posten effektivt. Må løpe fra noen gamlinger og får syra.
11-12: Bra på strekket, nøler unødvendig mye inn i posten, vet at den ligger langt ned og langt bort. Bommer i alle fall ikke.
12-13: Feiger ut og løper bortom drikkestasjonen. Feiger ut og løper stien hele vegen til posten. Begynner å bli ganske sliten, og litt kald. Blåser heldigvis ikke så mye som oppå toppene. God flyt, går av seg selv.
13-14: Kanskje litt for lett. Mer sliten enn teknisk trøbbel. Fort gjort å gjøre feil på "lette" poster, så holder bra trøkk i huet likevel.
14-15: SEIGT! Blir knekt av kneiker og våte myrer, men har greit trøkk i letterrenget. Ser steinen over skrenten tidlig, saken ER biff.
15-16: Jada bra greier. Går ikke fort, men går bra.
16-17: Løypas mest diggbare post. Har god kontroll inn mot posten, leser mange detaljer. Forrige uke sluttet jeg med dette da kroppen ble sliten.
17-18: Dør totalt ut av 17., men kommer meg over myrene. Har los på ØHaug og det hjelper. Skjønner nada inn mot posten og får en liten krok. Det ble tydelig brattere der jeg var på veg opp, og burde skjønt det tidligere. ØHaug smetter i forvegen.
18-19: Har fortsatt greit trøkk og farten er OK+! Posten blir tatt litt på følinga, og det handler litt om å bare redde slutten. Hjernen er på veg i dvale.
19-20: God fart, spikrer posten. Bra greier.
20-21: Kult å løpe litt på sti. Er redd for at posten er vanskelig, så sørger for å komme inn på nedsiden så den skal være lettere å se. Var veldig god sikt så ble ikke så vanskelig likevel.
21-22: Fortsatt trøkk i beina! Løper på grov kurs og loker det litt til ut på det gule. Var vel greit likevel.
22-M: Nedover er digg.
Show comments (0)
 
KM Lang (31/08/2013)