KKC#2 (25/09/2013)
Category: Training
Map/area: Haukvatnet
Organiser: NTNUI
Country: Norge
Discipline: Mellom
Distance: 5.45 km
Time: 34:29
Average HR: 182
Maximum HR: 190
Endelig er det høst! Første KKC for min del, og det ble en bra start. 2 store feil, 8de og 13de, ellers godt fornøyd, fin selvtillitt og god følelse med kompass og kartlesing. Ryktes at bonden Diaz løp på 31,5 - og det er bra ass!

S-1: Tar det piano. Har ikke funnet godfølelsen med lykt på hodet så langt (på 2 økter), men nå kjennes det bedre ut.
1-2: Er komfortabel med kursen og får bra følelse med kurvene. Blir stressa når jeg ikke ser posten. Hodet tomt for planer. Skimter en lykt litt nedi lia, og ser at Hansi som startet 1min bak kommer oppover. Faen. Løper ned og tar posten, som heldigvis ligger lovlig lavt, så tar ikke altfor mye selvkritikk.
2-3: Fin kurs. Hansi tar en høyresving om stien, som er mye smartere, og jeg vet jeg kommer til å få lykta hans inn i posten hvis jeg blir usikker.
3-4: Farten er frisk med Hansi hakk i hel. Sliter med kursen opp mot høyden, og det er vanskelig å komme seg fram i skogen. Kjører sikksakk da jeg tror jeg kommer til vekstgrensa tidligere enn det jeg gjør. Skjønner tegninga rimelig kjapt, men går nok litt tid.
4-5: Tar av stien tidlig for å følge høyden mot posten. Får ikke tak på kurvebildet, men finner posten. Synes den ligger langt til venstre.
5-6: Hansi tar høyre for husene så jeg går venstre. Er redd for å løpe i hagen så tar en unødvendig god sving, det samme gjelder ved neste hage. Tar posten effektivt og er fornøyd likevel. Teknikken flyter på bra.
6-7: Deilig, leser av koller og følger kollen fint inn i posten. Smack.
7-8: Gjør som planlagt, får hjelpekurvekollen etter stien. Herfra og inn må man være knallhard på kompasset, men jeg begynner å nøle og lete for tidlig. Løypas dårligste vurdering og det eneste jeg virkelig er misfornøyd med.
8-9: Kommer på halen av blant annet Hansi og Dag. Løper fin høyresving, ikke 100% inn i posten, men ser den tidlig. Ser at Hansi bommer.
9-10: Forlater posten hurtig for at ikke de andre skal få hjelp, følger kanten fint og leser av ruin og kolle før posten. Stresser noe, men veldig klar i hodet.
10-11: Motivert av å ha kommet løs legger jeg på køl. Vegvalget ble ikke så vanskelig når det går sti under streken, har lyst til å være tøff og kjøre rett på inn mot posten, men velger heldigvis rundt. Litt klassisk grøntknoting inn mot posten, og vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det bedre. Så ikke noe til nesa.
11-12: Bra fart, men nølende inn mot posten. Tett skog og utrolig flat skråning i forhold til inntrykket jeg fikk av kartet.
12-13: Dagens uro i kosmos. Tenker at det er uaktuelt å krysse elva, enten fordi det ikke er lov eller fordi det er farlig (?). Uansett så kötter jeg på høyre, første halvdel av strekket med dårlig gjennomføring, men fin siste del og inn mot posten. Bra greier, men taper nok en del til de som krysser elva nogenlunde rett på.
13-14: Pigg. Løper fort. Litt forvirret av hvor sistepost ligger, men den ligger nå bare der i myra og er lett å få øye på.
14-M: Elsker orientering til målpost.
Show comments (0)
 
KKC#2 (25/09/2013)