#nattRenn staffel (07/03/2014)
Category: Training
Map/area: Frøset
Organiser: Rennkommitéen
Country: Noreg
Discipline: Natt
Leg: 1.
Distance: 8.1 km
Time: 52:34
Frøset er som Frøset ska' vær' og alltid ha' vørri. Ittj'nå likar.

Var ekstremt gira før start. Pigge bein etter 10 dager hvile. Er i overkant offensiv ut fra start og går direkte på en smell. Ble ikke lettere av at tellekurva skrenten ligger på var borte på løpskartene, men læll da. Skulle vært feig og dratt stien høyre, greiere inngang og større sjanse for en god start. Lønner seg mange ganger å være litt feig.

Går enda verre til 2. Knuser kompasset ut av 1ern. Drar av stien der det er en slags bakketopp, men det er tydeligvis altfor tidlig. Kan ikke skjønne det, men får en lang sving.

Ble gølva så jeg kjente det godt av den vonde starten. Presset fortsatt hardt, men innså at jeg måtte ta litt andre løsninger når kompasset ikke lenger var der. Siste del av 4.-strekket var veldig vanskelig. Så ikke myra, så ikke stien, og det var mye som lignet på skrent i lia. Frøset.

Ser ut som en klar MP på 5. Surt. Var veldig usikker. Var nå en tydelig liten haug der. Men Frøset.

Tar 6. sådär, men tar 7. nydelig. Deilig. Alright. Tar likevel imot forklaring på hva som er forskjell på den v-gropa og den u-gropa. Den teoretiske forskjellen er jeg klar over, men Frøset.

Vil anta at jeg sendte Gøril ut et stykke bak tet, mulig det var Kanoen.

Gikk da også ut litt bak, men det var kanskje ikke så hæstgæli læll. Var enda piggere på sisterunden, og kosta på til 13. Posten satt greittj nok, men ble litt nøling. 14. satt fint. Skar ut fryktelig til 15., men fant raskt ut av det. Bra driv til 16., men hadde ikke snøring på hvor jeg kryssa myra før posten. Den var forøvrig dritstor, og helt åpen. Frøset. Akkurat hér var det ikke så god stemning. Hansi hang muligens noget inn mot posten, og bomma heldigvis like mye.

Nydelig til 17., på linje med 7.-post på førsterunden. 18. var nesten nydelig, men søkket nedenfor posten var mye større enn jeg hadde sett for meg. Hansi, Jon the Canoe og TröskelTerkel kom inn fra venstre. Ut av posten så vi en liten mus, var på veg til å plukke den opp, men feiga ut rett før. Det var uansett rått.

Gikk veldig bra til 19., men ødela hele strekket med å ta av inn i grønten. Synes jeg så stien, og var redd for å dra for langt. Fikk en slags luke likevel (?). 19., 20., 21. og 22. satt dønn. Var gafla fint - så lite til de andre. 23. satt sånn halvvegs, men greit. Så ikke stien inn til mål, så bomma nesten, men berga såvidt før The J.

Frøset om natta er tøft. Skikkelig go'økt. Respekt til Rennkommitéen og alle som stilte til start.

Fred
Show comments (0)
 
#nattRenn staffel (07/03/2014)