Danish Spring larga (23/03/2014)
Category: Competition
Map/area: Tisvilde Hegn
Organiser: OK Øst Birkerød
Country: DK
Discipline: Long
Skikkelig deilig med skikkelig langdistanse i skikkelig tørr skog. Noget usikker på om jeg skulle holde hele distansen, og det gjorde jeg ikke. Åpnet relativt raskt, nøler bort et minutt på de fem første postene, men får en grei start. Nøler mye til 10. og får en sving på 11. Ikke helt god-venn med kartet. Nesten 2,5min bak før langstrekket, som er 1,5min for mye.

Langstrekket blir nesten veldig bra. Hogstfeltet og det generelle grapset etter 1/3 av strekket er veldig stygt. Burde valgt en rakere linje her, istedenfor venstresvingen om det stygge. Prøver å koste på når jeg kommer ut på vegen, og beina svarer greitt, men ikke magisk. Taper så det synger til Portin, men han løp no grønnjævlig. 11sek bak Lundis, som dro innom en del grønt.

13-21: God periode, taper totalt 2sek til Portin, drøyt minutt til Olav. Tar igjen Jim, som løper veldig fort. Begynner å merke kjøret.

22: Sur sleiv. Her var det mye greier i skogen som gjorde det vanskelig å skjønne saker og ting. I frykt for å dra forbi på venstresiden, blir jeg dratt mot høyre, og får en liten sving. Jim oppe i ryggen igjen etter lukelaging på veg til 21.

23: Vurderer om jeg skal gå svagt høyre eller mye venstre, for å følge kanten. Synes ikke noen av alternativene virker særlig sikkert, så går rakt. Selv om det var flere rotvelter i området mener jeg å ha fått rotvelten som er avtegnet som siste sikre. Stryker nok forbi på venstresiden, tror jeg tar meg inn til høyre på gulflekk og slep, drar inn i grønten mot venstre. Finner flere små myrflekker, men ingen post. Går tilbake til utgangspunktet rett bak posten, drar høyre, og går rett i en post i gropa NtØ for min post. Går beinrakt tilbake mot min utvalgte post, men bommer likevel. I et siste seriøst forsøk snubler jeg over den, og er glad, men trist.

23-29(passering): Re-start. Jobber bra, men begynner å bli dyktig sliten, så ingen mesterlig følelse. Taper 22sek til tet, og er i etterkant veldig fornøyd med det!

Sisterunden: Er litt surrete og gjør noen dårlige valg (som rundt til 30. og berg-og-dalbane til 31. 32. og 33. sitter smack! Digg. Med pigge bein hadde rett på til 36. vært bra, men er for seig, og skulle nok løpt rundt. 37. og 38. blir halvt i svime, men OK. To rådyr vil kappkjøre inn mot 38. - blir knust.

Stort sett bra kartlesing! Noe uflyt enkelte steder, og én kjempebom. Likvel mye å være fornøyd med. Kommer litt tregt i gang, og taper unødvendig mye i starten, men synes det var vanskelig. Sisterunden blir altfor tøff, og tiden går fort. Er ikke skrekkelig langt bak. Med et par konkurranser til skal nok langdistansen sitte godt.
Show comments (0)
 
Danish Spring larga (23/03/2014)