Vårspretten (26/04/2014)
Category: Competition
Map/area: Tømmerås
Organiser: Halden SK
Country: Norge
Discipline: Middle
Distance: 6.3 km
Time: 33:58
Hadde vært dau i beina hele uka, og gruet meg til det jeg mistenkte ville bli en dårlig opplevelse. Starter usikkert, og knoter hele vegen til 1. post. Får en bitteliten sleiv på 2. også. Godt og vel halvminuttet er rotet bort på de to første postene.

Oppover bakkene til 3. er jeg sliten, men begynner å få fin flyt i kartlesingen. Er redd for at 5. posten skal bli vanskelig, og er fornøyd med hvor bra jeg fikk den. 6. snubler jeg over. Lovet meg selv etter Holleia Høstløp i fjor at jeg aldri mer skulle løpe rundt, så det ble rett på til 7. Sliter litt med balansen og snubler mye. Litt usikker på om jeg klatrer opp riktig kolle før posten, men får ganske kjapt bekreftelse på at jeg er rett. Likevel glad når posten kommer.

Til 8. står jeg og loker i søkket NV for posten, før jeg skjønner at den bittelille fjerten av en kurve ved siden av også er et søkk. Ingen spesifisering i postbeskrivelsen av hvilket søkk det var. Man skal alltid midt i ringen, jaja, men det er ikke alltid like lett å se når øya går i kryss og bakken er ujevn.

Fine nedoverbakker til halvveis til 10. Så blytung bakke. Blir litt usikker oppover åsen, men tar meg fint inn. Det begynner å gå bra nå, og det er moro. Treffer fine traséer og er sjelden spesielt usikker. Ut av 11. løper jeg noen steg nordover, før det går opp for meg at jeg skal sør for skrenten. Det kostet strekk-beste. Skjener litt ut til 13. Til 14. går det fort, men er sliten og løper litt mye sikksakk. Seigt igjen opp bakken. Heldigvis er det en svær stein før posten, ellers kunne det blitt vanskelig.

På 14. post kikker jeg på klokka og ser at jeg har rundt 30min. Skjønner at jeg kan slå Ola (som ledet da jeg dro til start), og beiner herfra og inn. Ikke kontant nok til 15., men bestetid til 16. og 17. Volare!

Surt å bare være 1sek bak Martin, men er svært fornøyd med 3.plass på en dag da beina var tunge. Neste gang skal jeg åpne bedre!
Show comments (0)
 
Vårspretten (26/04/2014) Vårspretten (26/04/2014)