Tradisjonsbæreren (29/05/2014)
Category: Competition
Map/area: Sagelva
Organiser: Byåsen IL
Discipline: Long
Distance: 13.57 km
Time: 74:24
Average HR: 182
Maximum HR: 188
Bærer tradisjonen videre med seier i Tradisjonsbæreren! Ganske avslappet til dagens opplegg - ingen større mål enn å kose meg i skogen. Likevel ikke noe problem å fokusere på gode gjennomføringer med viktigere løp rett rundt hjørnet.

Tenkte å åpne hardt i håp om å tape minst mulig til Bjørn. Går veldig fint de fire første postene. Til 5. ombestemmer jeg meg, og løper en venstresving istedenfor rett over haugen. Ville løpt rett over kunne jeg valgt igjen. Området rundt 5. og 6. var NYDELIG. Er litt for hissig på grøten etter den gode innledningen og får en sving til 7. Da jeg ikke traff myra ved streken brekker jeg av mot høyre, i frykt for å være for langt til venstre. Redder greitt, men taper 20 sek. Totalt 30 sek bak Bjørnen på 7.

Løper offensivt og orienterer relativt grovt resten. Er stundom flink til å lese der det trengs (9., 14., 19.), men får også småsmekker der jeg er for sløv (13. inngang og utgang, 21. inngang og utgang). Usikker på langstrekket, og da blir det som alltid en slags rett-på-løsning. Gjennomfører stort sett greit bortsett fra helt i starten, og setter meg litt fast mot slutten, men greit trøkk i beina. Tror en høyresving kunne vært bedre.

Sjukt deilig med langdist som ikke er så lang. Det likes.
Show comments (1)
 
Tradisjonsbæreren (29/05/2014) Tradisjonsbæreren (29/05/2014)