Stafettøkt Strömstad 2016 (27/08/2014)
Category: Training
Map/area: Näsinge
Leg: 2nd/last
Distance: 5.66 km
Time: 29:45
Average HR: 177
Maximum HR: 192
Vekslet med Hansi. God stemning. På lag med Eirik også, men han var desverre for sent ute.
Gikk ut med en finne hakk i hel. Planla å ta kommandoen fra start og prøve å kjøre han av så fort som mulig. Ble småhetsig, og sannsynligvis suboptimalt de 3 første postene, men han holdt seg da i alle fall bak. Prøvde å trykke på høyre til 4., men hadde ikke så veldig mye å gi. Smånøling inn i posten. Fikk mer eller mindre starten jeg ønsket, og følte jeg hadde god kontroll teknisk.

Tar igjen et lite kobbel av folk på veg til 6., blant annet TNÅ. Er ganske seig i beina, så blir liggende å slipse etter å ha fått kontakt. Magne er på veg opp i gruppa bortover til 7., og han har et høyere tempo.

Forstår inn i 7. at jeg har annen gafling enn resten, og prøver å trykke på som best jeg kan. 7. og 8. sitter bra, men jeg ser ikke lenger noe til de andre.

Mindre god gjennomføring til 9. Thomas og Magne dumper ut på stien foran meg, noe som hjelper på motivasjonen når beina klager. Får en liten krok inn i posten og er på veg til å bli hektet av. To finner og en svenske også i gruppa.

Magne får nok en liten krok i 10., og jeg ser han forlate posten når jeg er på veg inn. Er såpass langt bak alle sammen at jeg igrunn har resignert, men på veg bortover mot sistepost merker jeg at jeg tar innpå uten å egentlig prøve. Mye graps på bakken og gutta løper i kø. Setter inn et ekstra gir og drar forbi på ytter'n, forbi flesteparten unntatt Magne, som akkurat er for langt foran. Rått!
Show comments (1)
 
Stafettøkt Strömstad 2016 (27/08/2014) Stafettøkt Strömstad 2016 (27/08/2014)