KKC#4 aka Nattelgen (08/10/2014)
Category: Competition
Map/area: Ringvål
Organiser: Trollelg
Discipline: Natt
Distance: 6.32 km
Time: 39:38
Average HR: 178
Maximum HR: 185
Litt usikker på hvordan det ligger an med kramper etter Hu&Hei sist lørdag.

1: Starter relativt rolig, og det blir generelt for mye kuk og for lite trøkk hele vegen. Burde løpt sti hele vegen til myrra. Taper mye.
2: Tenker å få på litt mer fart, men gjør en grovis og da jeg kommer forbi skrenten litt over halvvegs så tror jeg at jeg er ved steinen før posten. Ligger en post på skrenten, og jeg registrerer at det var en veldig rar stein. Etter å ha lukta lunta finner jeg bomben når jeg rett etterpå detter ut i myra. Derfra og inn blir det ikke så effektivt, og får en liten sving inn i posten. Taper på nytt ganske mye.
3: Veldig bra, men farta er ikke særlig høy.
4: Ganske bra, men er for usikker opp lia mot posten, og da går det sakte. Er på nytt fornøyd bare jeg finner posten, og det behagelige tempoet er behagelig.
5: Prøver å få opp farta litt, men så blir jeg usikker over kollen. Stopper på kanten før posten og kikker ned på et hogstfelt. Skjønner ganske raskt at posten ligger i hogstfeltet og ser refleksen etter kort tid.
6: Bra gjennomføring. Tar igjen SimenAa på posten, og merker med en gang at det blir et helt annet kjør.
7: Ligger i rygg på Simen, men kommer meg forbi rett før hogstfeltet. Drar for langt høyre, og får en bue i posten, men det gikk ganske radig, så det var ikke så verst.
8: Nok en bra gjennomføring. Farta er høyere enn før. Blir på nytt satt ut av hogstfeltet før posten, men finner heldigvis posten på første forsøk.
9: Grov kurs. Dritt i starten, men finner etter hvert en veldig fin trasé. Tar igjen CP og vi blir plutselig en trio. Trivelig! Kjører ganske frisk nedover, og tenker at jeg har lyst til å være først i mål. Krysser bekken rett før posten, og skal rett på. Kommer ut til kraftlinja igjen, eller så bare mista jeg den av syne en stund, og føler jeg må vinkle tilbake inn i skogen. Drar så litt mye venstre, men "føler" toppen av nesa og finner posten, litt flaks, litt dyktighet.
M: Fikk muligens en bitteliten luke inn i 9., og kan cruise inn, først i gruppa. Moro. Bra pes av Simen og CP.

Passiv og smådaff i starten. Veldig trygg teknikk, med unntak av 2. strekket. Blir bedre trøkk når jeg tar igjen Simen, og derfra og inn er det et ganske bra løp. Uansett veldig digg å ikke bomme - det er det viktigste.
Show comments (0)
 
KKC#4 aka Nattelgen (08/10/2014) KKC#4 aka Nattelgen (08/10/2014)