KKC#5 (15/10/2014)
Category: Competition
Map/area: Skjøla
Organiser: Keegdalen AS
Discipline: Natt
Distance: 9.19 km
Time: 57:59
Planen var å gå hardt ut, og det klarte jeg ganske bra. Sleit skikkelig med å lese kart, begynner printeren å slite? Fikk første på slump, gønna ganske bra på til 2., men fikk en litt for stor bue. Drar på skikkelig til 3. også, og kommer altfor langt høyre og ned. Men hvem vet, kanskje det var stygt lenger opp i lia. Er en stund usikker på hvilken bekk jeg følger oppover, for vil så gjerne følge den østligste, men skjønner jo etter hvert at jeg følger den vestligste. Heftig syra på toppen, kikker på klokka og tenker at jeg kommer til å bruke 80min. Mistenker at Gaute og Bjørn har lagt løypa på 15k, i tro om at det var 10k.

4. og 5. går bra, men det er bische tungt.

6. er typisk for hele løpet. En parallellfeil sender meg avgårde mot feil sted, finner imidlertid ut av det ganske fort og løper hele vegen. Hvor mye taper man på sånt? Sikkert mer enn det føles ut som der og da. 7. er dagens beste gjennomføring. 8. er akkurat som 6. Gjør en feil, men skjønner det før jeg må stå stille og klø meg i hodet. Er litt for sprek bortover mot 9., og får noen ekstra høydemeter fordi jeg ikke gidder å være nøyaktig nok.

Har flaks i 10., for inngangen var alt annet enn bankers. Endte opp med å bli et greit strekk. 11. er kanskje dagens nest beste gjennomføring. Ville først høyre, men syntes det ble for kjedlig. Sleiver i 12., mistenker at jeg er feil, og vet at posten må være til venstre for meg dersom jeg ikke er rett. Ble litt for mange av denne typen feil i dag.

13. var dødsseig, og ganske stygt siste biten inn mot posten. Kanskje sti hele vegen opp til myra nedenfor posten er bedre. Tar 14. fint, veldig artig post. Drar på ganske bra til 15. Kikker på klokka og skjønner at jeg har sjans til å komme under timen likevel.

Ut av 15. er jeg skikkelig fornøyd med vegvalg. Det er jo bare å gønne på! Skal ta bestetid med 30sek og gjør akkurat som jeg tenkte, gønner på. Mister stien og hodet ned lia, og får nok en gang en skikkelig sving. Blir spennende å se i strekktidene i hvilken grad man kan reparere dårlig løping med pigge bein. (edit: Det ble i stedet Ulf som tok bestetid med masse. Bra kis.)

Deilig med litt lengde på nattøktene, og deilig med bra trøkk i beina i en så saftig løype.

(edit2: To av strekkene der jeg løper fort og dårlig taper jeg 45sek (8. og 16.). Ved ett tilfelle taper jeg "bare" 19sek. Tre av strekkene har jeg bestetid (2., 3., 9.). Pigge bein lønner seg, men til helgen orker jeg ikke løpe så mye ekstra.)
Show comments (1)
 
KKC#5 (15/10/2014) KKC#5 (15/10/2014)