Stafettøkt med NO (10/03/2015)
Category: Training
Map/area: Friseboda Nord
Organiser: Kennex79
Country: SWE
Discipline: Relais
Leg: 1.
Distance: 8.27 km
Time: 37:10
Average HR: 119
Maximum HR: 119
Trøkk på start, på lag med Trollmannen og ematildaj. Skulle "ta kommandoen og styre, være sjefen". Skjønte at det kom til å innebære å trøkke til fra start. Pleier ikke å være noe annet som gjelder på fellesstart uansett, og pleier ikke akkurat å være feltets spydspiss i starten av slike løp.

Dæhli, Vister, Natvig Årstad og Sølberg stod på start ved siden av meg og Jon. Gode forutsetninger for en bra økt.

Det starter bra med kort førstepost. Løper så fort jeg kan, men som Martin senere sa: "wow, det går rolig". Glad oppgaven han hadde fått var å ligge i rygg og kontrollere. Videre trykker jeg på så godt jeg kan, og får ligge først helt til 6. post. Begynner å bli ganske kjørt, og når Magne går forbi inn i posten er det godt å få "heng". Å gå fra å ligge i front og styre til å ligge i rygg og kontrollere var en behagelig opplevelse.

Tro mot oppgaven kjører jeg likevel opp i tet mot 7., men det koster. En liten sving i 8. og Magne og Martin sklir forbi. Deretter blir det jaging. Har ikke lenger nok juice i beina. Magne glir ifra, men han får heldigvis en sving i 12. Martin kjører på gjennom 13. og 14. Så blir det ulik gafling i 15. og 16. og jeg og Magne får en luke på resten. Sliter med tempoet, og blir rett og slett løpt ifra mot 19. Får en sving i posten og blir tatt igjen av gutta bak. Får smake gaflingsmedisinen på 20. og kommer i bakleksa. Klarer å rykke meg opp i rygg, men Martin er for sterk på slutten. Gjør et siste forsøk med ulik trasé mot siste, men lykkes ikke. Klarer såvidt å holde Jon bak meg, og får vekslet med Emma. Greitt nok!
Show comments (0)
 
Stafettøkt med NO (10/03/2015) Stafettøkt med NO (10/03/2015)