Taubaneløpet (??!?!!?!) (07/06/2015)
Category: Competition
Map/area: Taubanekartet
Organiser: IL Taubanen
Country: Taubanistan
Discipline: Taubanelangt
Leg: Taubaneeta
Distance: 4.69 km
Time: 27:11
Average HR: 106
Maximum HR: 106
1: Klarer å brekke av nok ved startpost. Ser hogstfelt og gulflekken i ringkanten.
2: Har ikke retningen i kroppen og knoter for mye, men var uansett interessert i en venstreinngang. Til sammen 20sek bak Anders etter 2min løping, må løpe mer hill sprints eller noe. Det er hvertfall urovekkende.
3: Suboptimal gjennomføring, men slår en stiv Tiltnes med 2 sek likevel.
4: På mystisk vis hele 10sek bak Birger. Grei gjennomføring, mulig jeg burde tatt myra i starten, burde muligens også tatt i mer, men det klarte jeg ikke.
5: Fine greier. Gjør det enkelt.
6: Begynner å få det litt, men har en ganske god følelse. Offensivt og fint.
7: I en god periode, bra flyt. For et par uker siden ville jeg følt at denne posten var vanskelig.
8: Frykt for høydekurver gjør at jeg tar en litt dårlig utgang, men skjønner at det er en høyrepost og kommer meg over på rett side. Fornøyd likevel, men burde vært hardere på retningen.
9: Går offensivt ut av 8., klarer ikke helt å gjennomføre, for tar en kunstpause ved søkkene og skrentene, men etter det blir posten gratis.
10: Øyner en mulighet til å spare to kurver. Gjør en fin bue og sparer nevnte kurver, men taper masse tid. Gjør i tillegg posten vanskeligere. Trenger litt mer punch for å bli gal nok til å klatre to kurver ekstra.
11: Perfekt, dagens beste. Bra selvtillit, ser posten på lang avstand.
12: Trygg og god i hodet. Fint sted å være.
13: Er plutselig offensiv og tar en potensielt unødvendig hjelpekurve tidlig på strekket. Tar av stien for tidlig, men oppdager det raskt. Velger å ikke gå tilbake til opprinnelig plan, men legger meg heller på hogstfeltet. Etter myra går jeg for mye vestover. Blir for mye sikk-sakk i det hele tatt, i tillegg til et mindre godt vegvalg.
14: Nok en gang trygt og godt. Trenger ikke dra nedom myra, men har god kontroll på den.
15: Kjører meg fast i stein og skog før jeg når stien. Det beste er muligens rett-på/slak venstre.
16: Ser skrenten på lang avstand, men av en eller annen grunn får jeg ikke syn på gulkollen før etter hvert. Styrer fint midt mellom.
17: Prøver å finne en rask veg ut til motorcrossbanen, men blir dratt høyre av skog og busker. I et litt defensivt tankesett, føler at løypa er ferdig og vil til mål.
18: Poster på motorcrossbane er gøy.
19: Poster på motorcrossbane er gøy.
M: Målpost er gøy.

Kjempeartig løype! ... kanskje med unntak av slutten, men poster er poster. Følte meg trygg og fin i skogen, men mangler den siste gnisten. Svakt å ikke gå rett på til 10. likevel.

Fornøyd med eget løp. Synes Borger og Anders løper skikkelig bra, for skulle gjerne vunnet med dette løpet, men med noen småfeil er det OK med pall. Nå er jeg klar for Jukola! (og det er vel Anders også). Fossum blir farlige, men håper vi blir beste Bærumslag. Ikke like redd for lagene i Øst.
Show comments (2)
 
Taubaneløpet (??!?!!?!) (07/06/2015) Taubaneløpet (??!?!!?!) (07/06/2015)