KOS Stafettøkt (13/04/2016)
Category: Training
Map/area: Et sted på østkanten
Distance: 8.29 km
Time: 53:42
Average HR: 174
Maximum HR: 182
Kroppen grei, ankelen litt øm etter overtråkk på sprint (sprint er livsfarlig, vær forsiktig!). Tapet hardt og det funket greit.

Drag 1: Drar rundt til førstepost, men det blir en kvasiløsning. Burde dratt rett på eller helt ned på utydelig sti. Nøler fælt i 3. post (38), den hang nok på en stein litt tidlig. For langt å dra venstre til 4., og mister kontakt med Hansi og Carl. Kommer nesten i rygg på Hansi mot mål men kjører på en krøll fordi jeg ville komme først.

Drag 2: Vanskelig å få god fart mot kort førstepost. Greit nok. Får ikke den beste traséen til andre, og tar en unødvendig kurve ekstra. Bra løping en periode med Hansi på halvidistanse bak, føler jeg har kontroll på han. Bommer på sistepost (52). Får en pinne i øyet over nesa og går mest på feeling. Ser ikke det jeg vil se, trodde jeg krysset nesa ved kollen. Blir fristet ned mot grønt søkk da jeg ikke ser når grønt søkk til høyre for meg.

Drag 3: Gaute skulle være startpost men han finter oss ut når han løper langt forbi. ISOM er ikke like lett å forstå som ISSOM. Er litt sirumpa opp bakkene, men Borger og Hansi bommer litteran på førstepost. Tar igjen en altfor slapp bue til 2. (57). Videre har jeg tegnet streken feil. Fra 57 skal vi til 58. Ruta er altså ganske riktig. Stempler bak Hansi og Carl. Prøver et annet vegvalg enn disse to, som drar høyre. Gjennomfører bra men sti høyre er jo mye bedre.

Offensiv orientering hele vegen. Formen er helt grei, ikke like pigg som på OCC i går. Går på noen strategiske feil, korteste veg som gjelder i dette terrenget, helt til det er sti som gjelder, noen steder. Må henge litt mer østpå kanskje.
Show comments (0)
 
KOS Stafettøkt (13/04/2016) KOS Stafettøkt (13/04/2016)