EM stafett (28/05/2016)
Category: Competition
Map/area: Sedm skal
Country: Czech Rep
Snekret sammen en lang beskrivelse som ble borte da jeg lagret. Såvidt at PC'n kom fra det i live. Under følge en kortversjon. Har gafling AAABA.

Var sliten etter 4 konkurranser på 5 dager. Varmt vær gjorde oppvarmingen utfordrende, og jeg gikk ut med bein som kjentes ut som stokker. Jo hadde trøbbel mot slutten og sendte meg ut 5min bak. Løpet gikk greit, standard nervøs og rotete innledning, feil vegvalg til 4., deretter bedre både teknisk og fysisk. Går ut alene, men tar etter hvert igjen flere lag, og da blir det action. Veldig artig orientering. Foruten 4.strekket går det vel 20sek til 11. Blir usikker nedover lia og det er veldig god sikt i det mellomgrønne, noe som setter meg litt ut. Søker ut i det gule, skjønner/håper at jeg er der jeg er, og tar posten på feelingen. Bra avslutning. Taper 3,5min til Runesson som har bestetid med ett minutt før Rollier. 2:20 bak Eskil. Helt greit fornøyd det tøffe konkurranseprogrammet tatt i betraktning.

Sender ut Håkon som 19.-mann. Han reiser kjærringa fra mellomdistansen og løper oss opp til 15.! Bra det. Slår mange gode lag.
Show comments (1)
 
EM stafett (28/05/2016) EM stafett (28/05/2016)