VM-test lang (17/07/2016)
Category: Competition
Map/area: Näsinge
Discipline: Lang
Distance: 18.62 km
Time: 110:54
Average HR: 175
Maximum HR: 183
Gira på en fin tur i skogen og tenkte jeg skulle gønne på fra start og se hvor langt det holdt. Ombestemt meg delvis på oppvarminga og definitivt på veg til startpost. Ble cruisetempo istedet. God tid til å orientere og ingen steder som gjør vondt, det er jo ganske perfekt. Tanker om å bryte ble øyeblikkelig lagt til side, her skulle det fullføres.

En liten sving inn i 3., ellers er starten fin. Litt unødvendig å dra helt ut til vegen til 6. På veg til 7. fisker jeg opp en bar fra baklomma, og kjenner rett etterpå at ekstrakompasset er borte. Etter litt leting i lyngen kjenner jeg at det fortsatt ligger i baklomma likevel, sammen med gel'en. Konge. Tygger bar på veg mot drikkepost. Skylder etter hvert ned med to kopper vann. Betjeningen på posten spør om ikke det er litt tidlig med bar. Det han ikke vet er at det er nå grunnlaget legges. Putter resten av baren i lomma og sklir videre gjennom skogen.

8., 9., og 10. går skikkelig fint. Tar igjen Fesken, og rett etterpå Tveite. Da var 2 av 3 mål for dagen nådd. Spiser resten av baren på drikkepost ved 11. Går bra i sommerfuglen og hekter av Fesken. Videre går det veldig bra til og med 20. post. Her er jeg ferdig. Trodde jeg kunne løpe til månen og tilbake i tempoet jeg holdt, men etter 75min var det slutt likevel. Etter en del gåing, to postbom og to dårlige vegvalg jeg ikke klarte å gjennomføre kommer jeg hvertfall til mål. Kjedelig å miste hodet på slutten, men aller mest kjedelig å ikke ha noe å stille opp med overhodet. Skal ha det i bakhodet til vinteren. Nå gjelder det å hvile hodet til O-ringen, for hodet skal heves og gjøre at jeg løper med stil i 5 dager.
Show comments (0)
 
VM-test lang (17/07/2016) VM-test lang (17/07/2016)