O-Ringen etp 5 Jaktstart (29/07/2016)
Category: Competition
Map/area: Lindvallen, skogen
Distance: 14.61 km
Time: 93:13
Average HR: 170
Maximum HR: 182
Lå som nr 12 etter fire etapper, 3sek bak Asikainen og rundt et minutt opp til Emil Svensk på 10. Noterte meg på start at Emil ikke startet, så forberedte meg på en kamp om 10.plassen med Aaro.

Ville gjøre mitt eget løp, men prøvde så godt jeg kunne å henge med i starten. Det gikk altfor fort til at jeg klarte å følge med på kartan, så slapp noen meter ganske tidlig. Oppvarmingen hadde gått seigt og jeg kjente meg ikke noe piggere mot 1.post på tross av at det var fin nedoverbakke. Har sånn passe kontroll inn i posten og får den med en liten bue. Aaro bommer mer og jeg er først på posten. Prøver å gønne litt ut av posten for å komme alene, og for å ta vare på initiativet, men han er raskt opp i rygg, og ligger tett innpå. Lar meg stresse og mister fullstendig kontroll til 2. Aaro tar den før meg og jeg har ikke ryggen hans ut av posten. Tenker at løypa er lang og at jeg nå skal komme inn i et bra flyt, så kan alt skje. Så mister jeg det helt istedet. Løper med en blanding av at jeg ikke orker og ikke gidder å ha kontroll. Går fort 2-3 minutter på det lange strekket. Får til slutt litt hjelp av en H45mosjon. Blir tatt igjen av et par-tre karer. Prøver å henge på, men er ganske ferdig. Prøver å ta meg sammen og løper helt OK en god stund. Bommen på 13. er real, gjør det skikkelig, men tar feil av en kolle. Ser meg hele tiden bakover, håper ikke det kommer flere folk. Unngår større feil.

Løper inn til 13. plass. Ukas dårligste løp, utenfor topp30 på etappen, og det er kjipt. Hadde som mål å være topp 20, og det målet nådde jeg med glans. Likevel bitter når jeg møter Aaro i mål, som startet 3sek foran meg og ble nr 8. Neste år skal jeg holde hele uka.
Show comments (0)
 
O-Ringen etp 5 Jaktstart (29/07/2016) O-Ringen etp 5 Jaktstart (29/07/2016)