KM stafett (27/08/2017)
Category: Competition
Map/area: Dalen
Organiser: Fet OL
Leg: 1.
Distance: 9.02 km
Time: 55:19
Average HR: 182
Maximum HR: 189
Etter gårsdagens cruising var jeg klar for å gi gass i dag. Gledet meg veldig til å få løpe 1. etappe, iom at jeg ikke har fått den gleden de seneste årene. I PM var det oppgitt at løypelengden skulle være mellom 7.4 og 7.8 km, så planen var bare å gasse på og holde spiriten oppe selv om det kunne være folk foran pga kortere gaflinger.

Tempoet i starten var behagelig og jeg var først i min første post. Fortsatte bra, muligens noe suboptimalt, og måtte se en liten gjeng et lite stykke foran opp til 4. post. Burde muligens løpt sti til 2. Treffer bra på langstrekket og ser ingen foran på posten. Kartet inn til 7. var utrolig rart, men beholdt roen og gikk omtrent rett i. Bommet på stien til 8., og knotet litt. Tapte nok en del på å løpe over toppen også. Følte meg alene på strekket, men begynte å høre rasling bak meg inn mot posten.

Mulig at jeg lot meg stresse av lydene bak meg, men følte meg ikke spesielt stresset. Søkte opp bortover mot 9., men kunne sikkert bare løpt i lia. Da jeg løp under stupet, ikke så langt fra posten, så var jeg innstilt på å være nærmere streken, og leste detaljen som den krøllete skrenten halvannen kurve lenger ned. Den krøllete skrenten var jo ikke noe stup, i tillegg til at den lå FØR slepet, noe jeg ikke brydde meg så mye om. Tok med godviljen nedover lia og fikk det derfor til å stemme sånn halvbra, selv om jeg ikke kunne spikre noen av detaljene. Avstandsbedømmelsen var dårlig og jeg ga meg ikke ført jeg kunne skimte hogstfeltet. En liten brøler som jeg godt kan bjude på 2 uker før NM.

Fikk jage litt rygger ut av 9., var både udyktig og uheldig og traff 2 av 2 stup frem til 10. 8., 9. og 10. var ikke spesielt bra løping. Så igjen ryggene til Cherry og Gulbrandsen som jeg hadde møtt på veg inn i 9. og ble peppet av det. Kom ikapp og tok 11. bra, men på stien til 12. så jeg dem likevel et lite stykke foran meg, noe som var seigt. Fikk en deilig kort gafling på 12. og kunne dermed smette forbi og veksle som nr 3, men var dessverre et litt for stort stykke bak Anders og Emil.

Espen og Bjørn reiste kjærringa fra gårsdagen og løp meget solid, og vi vant hele suppa! Moro. Det var også moro å løpe en godt gaflet stafett! Tusen takk. Hadde jeg løpt siste hadde jeg nok dævva litt av å ha den lengste gaflinga på 12. post, men det slapp jeg heldigvis.
Show comments (0)
 
KM stafett (27/08/2017) KM stafett (27/08/2017)