Skumringskampen løp 1 (18/09/2017)
Category: Competition
Map/area: Dikemark
Organiser: Røyken/Knut Sveinung
Distance: 6.15 km
Time: 39:04
Average HR: 171
Maximum HR: 181
S-1: Fint vegvalg og ganske fin gjennomføring helt til siste biten. Føler jeg har kontroll og dropper både kart og kompass for å snuse meg frem til posten. Det går som regel dårlig.
1-2: Ikke komfortabel i eget skinn, men finner skjermen til slutt.
2-5: Begynner å likne på noe som kan kalles godfølelse. Heldig med at gulfeltet før 3. post er så tydelig, så blir følelsen enda bedre. Klarer å løpe rett frem lenger enn 10 meter, bra.
5-6: Gjennomfører omtrent som ønsket, men går tregere i starten enn jeg hadde håpet, og får ikke tak på stien etter hogstfeltet. Kriger mot terrenget og nøler en del. Hadde vært raskere for meg å løpe venstre, tror jeg.
6-7: Vet ikke hvor jeg er mellom bekken etter 6. og omtrent til jeg ser skjermen på 7. Men løper på en slags retning og feeling og med god bruk av eliminasjonsmetoden. Magisk at det gikk uten nevneverdig bom. Rett etter løpet trodde jeg at jeg løp øst (venstre) for stien jeg faktisk løp vest (høyre) for. Godt å gå rett i posten.
7-10: Artig postplukk, og det er tidvis bra, men sliter generelt veldig med retningen. Rett som det er står jeg 45 grader feil og må rette opp. Strevsomt.
10-11: Bra vegvalg, OK gjennomføring. Får aldri gitt bånn gass.
11-12: Håpløst å ikke løpe stien her. Planen var i utgangspunktet å løpe på oversiden av skrentrekka under streken, for så å få en ganske vanskelig inngang. Som en slags metallklump mot en magnet ble jeg trukket venstre og ned skrentene, over den grapsete kollen og ned mot en enda vanskeligere postinngang. Etter å ha stått stille noen sekunder i myrsiget tok jeg sjansen på at det var der jeg var, og det stemte. Intuisjonen begynner å bli grei, men basisferdighetene er tidvis slitsomt dårlige.
12-13: Bestemte meg for å løpe sti, men kom aldri ut dit og løp litt på måfå mot jordet istedet. Tapte nok ikke altfor mye, dog litt.
13-M: Hansi klagde over spurten sin, men han slo meg med 1 sek.

Veldig fin løype i et nydelig terreng. Akkurat slik jeg drømmer om at nattløp på en hverdag skal være. Tusind tak. Hansi mente jeg skulle løpt på 37, og det burde jeg nok også gjort, men 39 var helt greit på en dag som denne. Var forsåvidt pigg i beina bortover til 1. post, og det var moro, deretter gikk det jevnt. Nattorientering er sjukt moro.
Show comments (0)
 
Skumringskampen løp 1 (18/09/2017) Skumringskampen løp 1 (18/09/2017)