VM-uttak langdistanse (04/07/2015)
Category: Competition
Map/area: Torjushovden
Country: Norge
Distance: 16.01 km
Time: 108:57
Varmt og tungt og har bestemt meg for å stå på hele veien uansett. Får en ganske grov bom til førstepost, men tar meg sammen etter det. Bruker lang tid på å ta ut veivalget til 3. post og synes jeg gjennomfører bra selv om det var krevende å ha god fremdrift mellom grusveien og det åpne området. En postbom (ca 30sek) gjør selve veivalget bedre enn det ser ut som.

Synes jeg tar gode veivalg både til 7., 8. og 10. post. Kroppen er så som så, men er fortsatt foran Torgeir (som jeg så bak meg på vei til 6. post) og føler jeg har snudd trenden etter den dårlige starten.

Runder litt mye til 11. post og en liten bom inn i posten og Torgeir er forbi og jeg mister øyekontakt ned lia mot vannet. Like greit, har nok med å fokusere på mitt eget løp.

Resten er stort sett bra. Spesielt fornøyd med strekket til 14. post. Sjekker verken kart eller kompass etter jeg krysser stien 200m før 19. post og får som fortjent. Står i det grønne og klør meg i hodet sammen med to stk D50-løpere før jeg finner min post. Begynner å bli klar for å komme til mål og er veldig overrasket over at jeg kommer inn til 3. plass. Fysisk føltes det som jeg skulle vært mye lenger bak og tydeligvis flere som hadde problemer i dag.
Show comments (2)
 
VM-uttak langdistanse (04/07/2015) VM-uttak langdistanse (04/07/2015)