Hardøkt O (17/07/2019)
Category: Trening
Map/area: Emblemsfjellet
Organiser: LRL
Country: Norge
Distance: 8.27 km
Time: 49:06
Average HR: 176
Maximum HR: 187
Kunne nok løpt både under streken og rundt høyre til førstepost, men gjennomfører nok lapskausvarianten rimelig bra. Til 2 kunne jeg nok også løpt bittelitt lavere den første halvdelen, men tror det var rimelig greit der jeg løp. 5s tidstap inn i posten på å runde nordsiden av høydepunktet. Litt sikk-sakk til 3, blir dratt i fine løpbare traseer og bruker mesteparten av tiden til å forberede 4.strekket. GPS-sporet går ca akkurat der jeg vil at sporet skal gå, men jeg er ikke helt fornøyd med hvordan jeg gjennomfører da det blir litt planløs og jeg orienterer på impuls i stedet for å planlegge strekket ordentlig. Steinen på 5 er ikke så lett å se, så det er en aldri så liten sving inne i posten. Si 5s her også. Til 7 er ikke kartet synfart under streken og jeg dras opp mot noen veldig store (og dels gjengrodde) steiner i ringkanten. Skjønner det med en gang da jeg ikke ser skrenten bak og får rettet opp. Si 15s tapt her. På grunn av denne lille svingen er jeg litt i ubalanse mot 8 og ender med å runde myren unødvendig.

Mellom de to skiløypene til 9 ser jeg Erlend NS krysse skiløypen mellom 12 og 13 og siden han startet nøyaktig 6 minutter foran meg ser jeg at han har ca 44:15 der han krysser løypen. Blir ekstra skjerpet og forsøker å øke farten litt. Tar de neste postene uten spesielle problemer, men ut fra 12 løper jeg litt skeivt ut da jeg er mer opptatt av klokken enn kompasset. Jeg passerer også skiløypen på 44:15 og innser at jeg må avslutte bra for å unngå å bli slått. Ingen problem 13 og 14, men ikke helt fornøyd med gjennomføringen til 15 der jeg legger meg unødvendig langt mot nord i myren. Spurter i mål og slår Erlend med ca 15 sekunder og redder æren for denne gang.

Oppsummert: lite tidstap på postene, trolig ganske mange gode trasevalg, men mangler litt på at jeg orienterer litt sløvt/passivt og ofte er på etterskudd i stedet for på forskudd. Så løper jeg jo litt for sakte også. I veldig god form tipper jeg at 1 min / km raskere hadde vært mulig.
Hide comments (1)
Kungen: Du preppade hårdare inför O-Ringen 2017... http://sno.nu/doma/show_map.php?user=IvarLundanes&map=1963
Post new comment
Save
 
Hardøkt O (17/07/2019) Hardøkt O (17/07/2019)