O-intervaller (18/02/2020)
Category: Trening
Map/area: Matacimera
Organiser: Maximus
Country: Spania
Distance: 5.82 km
Time: 36:32
Fellesstart med Sävedalen, SNO og Rönnols, ca 15 løpere. Alle steingjerder tatt bort fra kartet for å gjøre det mer tricky.

Dårlig start på førstedraget, blir dratt med til feil gafling og taper tid og heng her. Taper litt over minuttet til de raskeste på dette draget og er blant de siste. Not good.

På andredraget blir jeg også her dratt med av de andre i starten og kommer litt langt til venstre til 5. post. Mot 6 drar de løperne jeg ser altfor høyt opp og jeg skjønner at jeg må ned for å ta min post. Går rimelig greit herifra og inn, og er nummer 4 på denne, drøye 30s bak Kent som er raskest.

På intervall nummer 3 går det også rimelig greit. Nr 4 her også (bak Kent, Michal og Rönnols), drøye 20s bak. På den siste tjuvstarter jeg litt og er først på 17 før jeg blir forbiløpt inn mot 18. Har null mulighet til å henge med på kjøret når det blir såpass lett, men har sånn passelig kontakt inn.

Totalt 2:04 bak Kent som var raskest av alle (10s foran Olav og 1:11 foran Pau Llorens som var raskest i de to andre startgruppene). Ikke veldig mye tatt formen i betraktning, så sånn sett en veldig oppløftende dag. Har selvsagt mye å jobbe med både teknisk og fysisk, men jeg regner med at teknikken sitter bedre når jeg får løpt litt mer orientering og når formen blir bedre sånn at jeg har litt oksygen å overse til hjernen også..
Show comments (0)
 
O-intervaller (18/02/2020) O-intervaller (18/02/2020)