VM-test mellom (07/07/2019)
Category: Competition
Map/area: Guttersrød
Distance: 5.95 km
Time: 35:06
Average HR: 175
Maximum HR: 188
Fikk en smell i kneet på fredag og var usikker på om jeg kunne løpe. Stivt og vondt på oppvarming, men løping virket å gå bedre en gange, og det ga meg litt troen. Hadde lovet Ida å åpne hardt, at jeg skulle være sliten allerede på førstepost, og det gikk ganske bra. Tar meg ofte litt vel god tid med kartet i starten, og da kan tiden gå overraskende fort. Likevel viktig å få en god start. Må ta en kunstpause for å forstå at jeg måtte klatre en kurve opp til 3., ellers er det en bra start til og med 5. post.

Ryker på en liten smell til 6., kanskje 20sek. Kan se ut som om VM-plassen ryker her, men det er ikke sikkert.

Videre går ingenting av seg selv, men jeg har bra fokus på kartet selv om jeg hele tiden må se hvor jeg setter beina. Har greit trøkk og det hjelper nok noe.

Usikker til 14., men velger å klatre over toppen. Går nok 10 sek her. Hører på passering at det er kort opp til 2.-plassen, og jeg går offensivt til verks oppover mot 16. Området er litt rart med mye ungskog, og jeg blir litt satt ut av at Nordberg kommer motsatt veg, men ellers er det grei gjennomføring. Kunne kanskje vært råere. Er for grov til siste og løper ut i hogsten. Kompenserer med å satse og taper ikke så mye.

Stor usikkerhet rundt kneet og defensiv nedoverbakkeløping gjør nok at løpet ikke blir maks. Ganske fornøyd med den tekniske gjennomføringen av begge testløpene, og kroppslig oppadgående pil etter 5-6 uker med sirup i steget. Likevel veldig skuffende at jeg er så nære en VM-plass uten å klare det. Det hadde nesten vært bedre å bli nr. 10 og ikke være med i diskusjonen i det hele tatt, men det er jo ikke sant det heller. Bare mindre smertefullt.
Hide comments (3)
Hansi : Ufattelig små marginer. Solid løping i helgen, bra å få det til når det gjelder! Det nærmer seg nattsesong, og plutselig hopper du inn på en distanse som reserve. Hold trøkket oppe!
Kjetil B: De gode prestasjonene i helgen kan ingen ta fra deg.
Stå på videre!
tophat jr : Beste løper etter vanlige kriterier i de to testløpene etter de to forhåndsuttatte OL og MD. Fire løpere i tillegg til OL, MD og ES med personlig plass får VM-billett, men ikke TN. Livet er ikke alltid rettferdig, ei heller toppidrettso-løperlivet. Likevel, alle de norske som løper har fortjent sine plasser og det norske laget ser kjempesterkt ut! Stå på videre!!
Post new comment
Save
 
VM-test mellom (07/07/2019) VM-test mellom (07/07/2019)