Kretsøkt langdistanse Burudvann (06/06/2021)
Category: Training
Map/area: Burudvann
Organiser: Tyrving/Ivar
Distance: 14.88 km
Time: 89:08
Average HR: 165
Maximum HR: 178
Skikkelig peppad for en solid økt. Hadde psyket meg opp på forhånd ved å utfordre Håkon til duell, og selv om det var synd at han ikke dukket opp på race day så var mye av den mentale jobben gjort likevel. Anders var også flink til å minne meg på at jeg ikke hadde fullført en ordentlig langdistanse siden NM 2019, så jeg ikke slapp guarden helt ned.

Kjørte like godt fellesstart, Anders, Kristoffer og jeg. Bra for å sette stemninga! Synes jeg gjør en veldig god gjennomføring, ganske sikkert årets beste. Ingen store feil, til tider defensiv, men det kan også kalles å "kjenne sitt eget nivå". Holder bra fart i ca 50 min, og det er også en klar forbedring fra i våres. Rekker å få følelsen av at jeg er skikkelig god, før jeg faller litt sammen siste halvtimen. Tungt å ha bra fart på møre bein med steinete bunn og vindfall.

Ivar meldte at 88 min burde være OK, og dersom jeg løp under 85 så burde jeg vært i Tsjekkia og løpt løp i forrige uke. Undervegs hadde jeg troen på 85! Det er rart hvordan hodet fungerer, hvordan flyt og et øyeblikks følelse av styrke kansellerer et års manglende trening. Som en vakker drøm, midt på lyse dagen. Dagdrømming er jo også det aller beste, da man slipper å få hjertet knust av å våkne opp. Noen kan hevde at Ivar er på grensen til gammel grinebiter når det gjelder stipulering, så 89 min tror jeg er ganske bra likevel! Så slipper jeg også å dvele mer ved løpene i Tsjekkia. Bra coaching rett og slett.
Show comments (0)
 
Kretsøkt langdistanse Burudvann (06/06/2021) Kretsøkt langdistanse Burudvann (06/06/2021)