WC Uttak Mellom (21/05/2014)
Category: Competition
Map/area: Overrein-Lattu
Organiser: Steinkjer OK
Discipline: Mellom
Distance: 6.54 km
Time: 35:22
Trent greit siden samlingen i Italia, og kunne nok hvilt noe mer. Tok en rülig dag i går i frykt for at kroppen var kjei. Kjentes som vanlig ikke så bra ut. Ble halvhardt på veg til start, og ble raskt god og varm. Dødsfint vær, og helt tørt i skogen. Deilig! Bra bein, hodet halvbra.

Var nervøs før start, og følte jeg hadde mye å forsvare. Hadde vanskelig med å holde fokus på de bra tingene, og det påvirket naturligvis løpet en del.

1: Stresser ut fra start. Får ikke brettet kartet skikkelig før en stund etter jeg har forlatt slepet. Gjør en parallellfeil og tror jeg løper opp søkket ved siden av søkket jeg egentlig er i. Skjønner lite oppe på kollepartiet, men ser etter hvert posten. Ikke særlig trygg på meg selv.
2: Prøver å nullstille, men blir småstressende videre. Dunker ned i grønten uten helt å vite hvor jeg går inn, får selvfølgelig en dårlig følelse med én gang, og føler meg litt frem, søker litt ut igjen, tar meg inn på det jeg håper er hjørnet grønt/halvåpent. Viser seg å være rett, og har nok en gang litt flaks.
3: Har mer ro, finner gode traséer, og spikrer posten. Tror jeg er inne i løpet.
4: Blir usikker ganske fort etter at jeg forlater posten, men er hard på kursen og kommer ned i riktig søkk.
5: Godfølelsen er tilbake. Ser alt jeg vil se og tar posten uten stress.
6: Blir usikker bortover stien, og må dobbeltsjekke at det ikke er en annen sti jeg følger istedet. Usikkerheten forlater ikke helt kroppen selv om jeg forlater stien. Hadde ikke noen spesiell plan for inngang, og inngangen blir derfor av det usikre slaget. Blir et par stopp og mye feeling. Følelsen av starten på en storbom begynte å melde seg før jeg traff posten. Heldig.
7: Rooooolig og fint. Kursen sitter.
8: Legger i alle fall en plan og følger den ganske lenge. Mister kontrollen inn i posten og tar den nok en gang på feeling. The Force var sterk i meg i dag, og jeg finner postene selv om jeg orienterer dårlig.
9: Spik.
10: Bra gjennomføring. Vanskelig å se akkurat hvor skrenten sitter.
11: Mister nok en gang kontrollen, og tar meg inn på ting jeg håper er det jeg tror det er. Ikke særlig sliten enda så hodet er fortsatt klart, redder meg nok en del.
12: Fine greier! Vanskelig post som blir lett.
13: Plutselig litt bakker og kjenner plutselig at jeg er litt sliten likevel. Deilig post.
14: Vurderer stien men rett på er kortest. Nøler altfor mye inn i posten, men tar til fornuft og løper riktig veg.
15: Bra! Blir litt sikksakk, men trygt og raskt.
16: Tok igjen EFæsk på 15. Leser av alt som er av søkk og koller, og spikrer el post.
17: Espen løper fort. Kommer til gjerdet og ser ikke hverken åpning eller post. Blir stressa, søker venstre, men ser at jeg kommer altfor nært hjørnet på gjerdet. Espen finner posten og jeg følger etter. Går nok 20sek her, og det kjennes jo... ikke så bra.
18: Slipser Espen i dagens første bakke. Løper forbi 15. post og har bra kontroll. Er også ganske sikker opp siste skrentrekka, men kikker mot toppen av kollen, og føler jeg ligger høyt. Jogger litt nedover i grønten og prøver å skimte en mer åpen kolle eller en post. Ser en del lysninger jeg håper er posten. Står stille, antar at jeg er for lavt, vender blikket oppover og ser at Espen ser ut til å ha sett posten. Det stemmer. 40sek i vasken og forventer nesten å se Magne rundt hjørnet.
19: Hjernen er glassklar. Pusher hardt for best mulig avslutning. Spikrer.
20: Får ikke tak på noenting, og er ikke så mye å få tak på heller. Tar det rolig, og er nøye med kursen. Sparker nesten borti posten før jeg ser den.
21: Beiner! Fort og bra.
22: Bra, ikke så fort. Kjipt å bomme mer.
23: Blir overrasket når jeg kommer til gjerdet, hadde ikke sett det på kartan. Følger det halvhjerta bort til åpninger får jeg setter opp farten igjen.
M: Spurt.

Letta over å løpe inn til ledelse da løpet kjentes hakkete ut, og fint at det holdt helt til slutt. Seier er digg!!
Show comments (1)
 
WC Uttak Mellom (21/05/2014) WC Uttak Mellom (21/05/2014)