Stafettøkt (01/06/2014)
Category: Training
Map/area: Ringvål
Organiser: Thomas/NOF/GuttaKrutt
Distance: 10.89 km
Time: 77:36
Average HR: 104
Maximum HR: 108
Stafettøkt med bra trøkk. Litt rufsete start, men går nogenlunde rett i postene. Finner flyten mot slutten av førstedraget.

Andredraget begynner bra, men blir helt krise mot 8.-post. Helt gal tilnærming til strekket, totalt afk i gjennomføringen. Slapper litt for mye av i hodet, og gutset for mye da jeg trodde jeg var først. Vurderer å løpe rett til mål når jeg innser hva jeg har gjort, men spurter tilbake.

Kort pause før tredjedraget. Spør om å få løpe ut først for å rette opp feilen fra i stad. Søknaden blir innvilget og jeg får følge av Simen (som er borte etter kort tid pga mye lenger gafling). De andre skulle jage 30sek bak. Er komfortabel med situasjonen og reiser kjærringa, selv om det nok hjalp en del å ha kort gafling. Bra orientering er digg uansett.

Starter fjerdedraget sammen med The Don 40sek bak Hansi og 20sek bak Bjørn og Simen. Gjør førstepost unødvendig vanskelig, og må brekke inn på ruta til Jon før jeg tar posten. Småkjipt, men gjorde i alle fall det riktige etter først å ha gjort feil. Får en 25meters bom på den neste posten, og er ikke helt på ballen. Kjører bra bortover mot 15., men får en pinne i lysken og blir litt psyket ut. Finner en slags skrent, men ingen post. Jon hjelper meg inn i posten. Avslutter bra.

Drag 5, alle starter likt og jeg lukta lunta av ugaffla. Finner en fin trasé mot min 19. (17. på kartet) og burde ordnet luke. Nøler inn i posten og alle er sammen. Prøver å kjøre litt de to neste postene, og får være den første til å velge veg mot sistepost. Tenker å dra svak høyre, sikker veg, dunke på. Merker at Bjørn er i ferd med å gjøre det jeg tenker, så velger å dra rett på i stedet. Kjøres friskt. Nøler først idet jeg krysser stien, og må ta en liten stopp. Prøver å være nøye, men inngangen blir for vanskelig, og kommer til nesa i ringkanten. Bjørn finner posten kjapt og får draget.

Bare Hansi, Jon og meg igjen. Tar det piano mot førstepost, siste drag. Får'n fint og tenker å gi litt mer gass mot neste. Kroppen kjennes seig og orienteringen blir hakket for grov. Gjør en grovis og drar opp feil myrsig. Aner ugler idet jeg kommer opp i mosen, men stoppet å se på kompasset for en liten stund siden. Sjekker så kompasset, og skjønner at jeg er feil. Heldigvis er Hansi på slep og Jon kjørt av lasset, så the er fortsatt match. Redd for å bomme siste, tar av stien der jeg mener det er riktig å ta av, men blir for usikker. Burde fått en liten luke ved å gå kontant, men må nøle og Hansi er først på posten. Blir nødt til å avgjøre på grønn spurt, tryner saftig ved første forsøk, men lykkes i å psyke ut såpass at seieren er sikret før jeg når vegen. Deilig, men skulle gjerne gjort det riktig, uten "å bli skitten på henda".
Show comments (0)
 
Stafettøkt (01/06/2014) Stafettøkt (01/06/2014)