Høyøkt Lang Strömstad 2016 (28/08/2014)
Category: Training
Map/area: Mosstorp
Organiser: Idefjordens SK
Distance: 12.26 km
Time: 77:38
Average HR: 167
Maximum HR: 179
Høyøkt langdistanse. Var litt smågroggy så bestemte meg for å kjøre raskt i 30min. Da jeg så langstrekket til 2. utvidet jeg til 40min, så det ble litt orientering også. Kom et stykke på veg til 7.

1: Nøling inn mot 1., fornøyd med å treffe posten. Vet ikke helt hvor jeg tar i stien, sløvt.
2: Tok tid å bestemme meg for vegvalg. Ville først rundt, men ombestemte meg ut av posten, og begynte å ta høyde. Så ble jeg skikkelig sliten og bestemte meg for å dra rundt istedet. OMG. Gjennomfører greit, men burde muligens dratt ned på vegen i starten, istedenfor å ligge i lia. Treffer posten fint.
3: Tar igjen Jåffe på 2.post, og henger han mer eller mindre hele vegen til 3. Løper fort den kisen. Drar litt ut på veg inn i posten, men tar meg inn og går rett i.
4: Jåffe leder an til 4. også, bratte greier.
5: På veg til 2. tenkte jeg at høyre må være best her, men på veg til 3. velger jeg ned stupene og flate ut høyre istedet. Ender på en rar måte midt på stuprekka opp til 5., og velger derfor å klatre. Litt mye tilfeldigheter som rår. Grei gjennomføring likevel. Bratte greier igjen! JoFi velger en annen rute opp stupene og blir borte.
6: Det burde ikke være så fint mellom stupene som det er til 6. Fant et fint tråkk, visstnok fra Gränsejakten et tidligere år. Fin føling inn i posten, men med mer kontroll kunne det gått raskere.
7: Kikke på uret ut av 6. og så at tiden snart var ute. Tenker at jeg skal kjøre på helt til 7. På kollene før posten blir jeg imidlertid skikkelig sliten, og ser at klokka viser 40. Velger derfor og klive av, og er fornøyd med det, samt fornøyd med gjennomføringen så langt.

Resten av løypa går greit. Mental pause første del etter 8. gir noen rare traséer. Feiltolker totalt kartbildet rundt 12., og tror at skrenten er vendt vekk fra stien. Fin tur, høy kvalitet på høyøkt-delen, skikkelig gåen.
Show comments (0)
 
Høyøkt Lang Strömstad 2016 (28/08/2014) Høyøkt Lang Strömstad 2016 (28/08/2014)