Jukola 2. etp (17/06/2017)
Category: Competition
Map/area: Harpatti
Distance: 16.55 km
Time: 86:54
Average HR: 178
Maximum HR: 191
Problemer med krampe/spenninger i begge lårene på oppvarming. For sent å sette innpå reserver så måtte bare sette meg ned å vente på veksling. En ganske udigg opplevelse.

Wojciech løp magisk på første og sendte meg ut 10sek bak førstemann. Startet løpet reservert, hadde vondt i beina, men holdt meg løpende. Synes ikke det går spesielt fort, men siger likevel bakover i feltet. Småbommer litt, men går relativt bra frem til 16. hvor jeg går på en brøler. Tar feil av kollen litt lenger til høyre og nesa jeg faktisk er på, og dreier venstre mot det jeg tror skal være posten. Sløv og litt stressa. Drar så høyre for å få med meg drikke etterpå (hadde v-gropa på 16., dro tilfeldigvis innom den andre gaflingen på veg til stien), men det serveres drikke etter stempling på 17. også. Klarer å irritere meg over det. Begynner å få det og det går tregt og hakkete, redder inn noen bommer og går noe rett i, men ikke helt magisk akkurat. Synes vegvalget mitt til 21. ikke er så hæstgæli, men taper 1:21 til bestetid. Hadde nok tapt minst 30sek uansett vegvalg, basert på andre strekktider. Karrer meg i mål, glad for å fullføre, men skuffa over at jeg gikk glipp av en episk mulighet til å løpe i tet på Jukola og at jeg ødelegger den gode starten.

Løper oss ned fra 5 til 8, men ca 7 min bak teten. Starter en nedadgående trend som fortsetter frem til sisteetappe, og vi blir til slutt nr 17. som likevel er helt OK, men vi hadde vel håpet på mer.
Show comments (0)
 
Jukola 2. etp (17/06/2017) Jukola 2. etp (17/06/2017)