10Mila - 1. etp: Bjørn Ekeberg (18/04/2009)
Category: Competition
Map/area: Perstorp
Organiser: Skåne
Country: Sweden
Discipline: Stafett
Leg: 1
Bjørn sin 1. etp:
Løp bra i starten, ledet min gafling, men kom et godt stykke uti klyngen på første fellespost til tross for høy fart og ingen bomming. Løp meg stadig oppover, og fikk kontakt med teten. Følte ikke at jeg hadde mer krefter enn at jeg bare lå i køen, selv om planen var å legge seg foran for å få løpe som jeg ville. Fram til runding gikk det bra, ikke spesielt vanskelig, og hadde fortsatt kontakt med teten.
Fikk en liten bom på posten etter runding. Tok ut kursen fra stien, men ble forvirret når jeg kom til en gaflingspost jeg ikke fant igjen på kartet. Tok kurs videre gjennom det grønne, men kom nesten ut på stien, tapte ca 1min der. Etter det lå jeg bak i en ganske lang klynge. Tok noen plasser her og der, men tapte på dårlig rundtveivalg etter passering av veien like ved samlingsplass. Herfra og inn gikk det bra, bortsett fra dårlig rett-på-veivalg til nest siste post. Tapte mye tid og plaser der.
En grei etappe, men føler ikke jeg klarer å løpe mitt beste når jeg ligger bak i en klynge, jeg vil helst gjøre jobben selv. På en annen side tror jeg farten blir større når jeg løper med folk rundt meg.
Show comments (0)
 
10Mila - 1. etp: Bjørn Ekeberg (18/04/2009)